header-over-ons

Over ons

Zuidlease is dé leasemaatschappij voor het Zuiden. Uw sleutel naar onbezorgde mobiliteit.

blok-blauw

Zuidlease, leasen in vertrouwde kring

Door in een kleine regio met veel persoonlijk contact, actief de markt te bewerken, zullen zowel de klanten alsook de leverende dealers “partners” worden. Dit maakt het uitvoeren van gemaakte afspraken gemakkelijker. Zowel bij aanschaf als onderhoud is de dealerkeuze vrij.

Maatwerk in mobiliteit
Voor veel bedrijven is de aanschaf van een auto een voortdurend punt van discussie. Niet alleen de aanschaf maar ook het bijbehorende onderhoud en de schadeafhandeling vragen de nodige aandacht. Zuidlease kan u bij dit hele traject van dienst zijn. Alle mogelijke leasevormen zijn uit te voeren zodat altijd een passend voorstel gemaakt kan worden.

Kleine en middelgrote wagenparken
Tot onze doelgroep behoren de kleine tot middelgrote wagenparken. Wij maken geen onderscheid op het gebied van service en ondersteuning, ongeacht of het één of meer auto’s betreft. Periodiek worden managementrapporten besproken om het wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Persoonlijk contact
Door het persoonlijke contact is het zaken doen veel eenvoudiger en directer. De snelheid van handelen wordt bevorderd als je elkaars partners bent en aan dezelfde kant van de tafel zit.

Contact

Bezoekadres Sittard
Industriestraat 31b
6135 KG Sittard

Bezoekadres Venlo
Parlevinkerweg 1
5928 NV Venlo

Postadres
Postbus 762
6130 AT Sittard

Contact & Service
info@zuidlease.nl
tel Sittard: 046 - 4581767
tel Venlo: 077 - 7630067
fax: 046 - 4528540