header-over-ons

Over ons

Zuidlease is dé leasemaatschappij voor Limburg. Uw sleutel naar onbezorgde mobiliteit.

blok-blauw

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Zuidlease laat u zien welke keuzes u kunt maken om tot een duurzaam wagenpark te komen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, in deze tijd kunt u er niet meer omheen. Eén van de manieren om invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te geven is kiezen voor duurzame mobiliteit. Zuidlease Groen is hierbij uw partner.

Onder de kop Zuidlease Groen vindt u een greep uit de informatie die momenteel beschikbaar is over duurzame mobiliteit. Zo krijgt u inzicht in de diverse technieken maar ook achtergrondinformatie over wat de overheid doet om duurzame mobiliteit te stimuleren.

Mocht u nog vragen hebben of met één van onze accountmanagers een concreet en praktisch duurzaam mobiliteitsplan willen opstellen, neem dan contact met ons op.

Bijdrage aan het goede doel

Maatschappelijke betrokkenheid bestaat voor Zuidlease ook uit iets terug doen richting de samenleving waar wij, ook als bedrijf, onderdeel van zijn. Wij sponsoren o.a. de volgende goede doelen:

Nationale Vereniging de Zonnebloem 

Stichting Alzheimer Nederland

Stichting Èngele van Zitterd-Gelaen

zonnebloemalzheimerengele

Zuidlease is partner van MVO-platform KOM’MIT.

Kom_mit_logoKOM’MIT is een zakelijk netwerk waarin mensen centraal staan. Het gaat om mensen met talent en met een afstand tot de arbeidsmarkt. Partners van KOM’MIT willen helpen. Zij kennen de grote waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Diverse keren per jaar komen ze bij elkaar kennis op te doen en geïnspireerd te worden op het gebied van MVO/People.

Zuidlease is partner van MVO-platform IMMENS.

logoStichting IMMENS is een initiatief van MTB en is opgericht samen met 12 founders. Immens-partners ontmoeten elkaar regelmatig om kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen op het gebied van MVO, in het bijzonder social return en innovatie.

Zuidlease is partner van MVO-platform Konnekt’os.

konnektos-logoStichting Konnekt’os, hét MVO-platform van Midden-Limburg, is een businessnetwerk voor ondernemers die werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Samen bieden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om het maximale uit zichzelf te halen en daarnaast versterken ze hun onderneming op sociaal en economisch vlak. Partners van Konnekt’os ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar ze: kennis en inspiratie opdoen op het gebied van MVO; hun netwerk openstellen; waarde creëren met en voor elkaar.

Zuidlease is partner van Business Vrienden Kankerfonds Limburg.

Business Vrienden logo_staand (80 x 88)Business Vrienden Kankerfonds Limburg is een businessclub die door een aantal bedrijven werd opgericht voor het Kankeronderzoekfonds Limburg. Onder de naam Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden zetten diverse ondernemers en bedrijven zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek in Limburg.

Contact

Bezoekadres Sittard
Industriestraat 31b
6135 KG Sittard

Bezoekadres Venlo
Parlevinkerweg 1
5928 NV Venlo

Postadres
Postbus 762
6130 AT Sittard

Contact & Service
info@zuidlease.nl
tel Sittard: 046 - 4581767
tel Venlo: 077 - 7630067
fax: 046 - 4528540