JAC iEV7s

Vanaf €350,00

voor Netto Operationele Lease

De Nederlandse automarkt is weer een Chinees merk rijker. De Belgische importeur van het Chinese JAC heeft een Nederlandse dealer aangesteld, Auto Gelissen Sittard. JAC Motors is een Chinees staatsbedrijf waarvan de oorsprong terug gaat naar 1964. Het bedrijf heeft wereldwijd een gigantisch modellenaanbod, al komt er vooralsnog één in Nederland op de markt. De eerste JAC die Auto Gelissen Sittard, een Mitsubishi-dealer, gaat leveren, is de iEV7S. Het betreft een elektrische versie van de JAC Refine 2, een 4,14 meter lange cross-over. Hij heeft een 116 pk en 270 Nm sterke elektromotor op de voorwielen. Standaard is deze auto al heel compleet en sportief met o.a. lichtmetalen velgen, rode remklauwen, lederen bekleding en navigatiesysteem.

Neem contact op
  • Het getoonde model op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke model.
  • Voor deze actie werken wij samen met Auto Gelissen in Sittard.
  • Netto Operationele Lease inclusief afschrijving en rente en houderschapsbelasting (tot 01-01-2025 vrijstelling).
  • Full Operationele Lease inclusief afschrijving en rente, houderschapsbelasting (tot 01-01-2025 vrijstelling), reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer (1 x 24uur), 24-uurs alarmservice, verzekering inclusief ongevallen-inzittenden-verzekering vanaf € 440,00.
  • De vanaf-prijzen gelden bij (netto)operationele lease op basis van 60 maanden en 15.000 km per jaar en zijn exclusief BTW.
  • Neem voor meer informatie of advies contact op met uw accountmanager of ons Customer Service Team op 046- 457 1080.

Onze andere deals