Kia e-Niro

Vanaf €585,-

Ontdek een nieuwe wereld van intelligent comfort en verrassende ervaringen. De nieuwe Kia e-Niro geeft je krachtige acceleratie, eenvoudig opladen en een groot bereik. Zo rijd je veilig en comfortabel in een ruim, mooi en bijzonder stil interieur – en helemaal emissievrij! Duurzaam autorijden was nog nooit zo prettig.

Het 3-fase laadsysteem (11 kW) is beschikbaar op deze e-Niro MY20.
Hiermee kan tot drie keer zo snel bij een (publieke) laadpaal geladen worden. Het opladen van de Kia e-Niro is heel gemakkelijk: dat kan gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van laadstations in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus zie je helder weergegeven bovenop het dashboard, en tijdens het laden ook aan de buitenzijde. Je kunt het laden zelfs slim programmeren.

In samenwerking met Janssen Kerres kunnen wij de Kia e-Niro gegarandeerd dit jaar leveren. U kunt kiezen tussen de DynamicLine of de nog luxere ExecutiveLine. Bestel ‘m snel en profiteer 5 jaar lang van 8% bijtelling!

Neem contact op

Specificaties

  • De DynamicLine is ruim leverbaar in de kleuren Silky Silver metallic, Snow White pearl en Clear White en beperkt leverbaar in Aurora Black pearl en Platinum Graphite pearl
  • De ExecutiveLine is ruim leverbaar in de kleuren Aurora Black pearl, Platinum Graphite pearl en Snow White pearl en beperkt leverbaar in Silky Silver metallic, Gravity Blue metallic, Runway Red en Clear White

Het getoonde model op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke model. De vanaf-prijs geldt bij operationele lease op basis van 60 maanden en 15000 km per jaar. Neem voor meer informatie of advies contact op met ons Customer Service Team of bel 046 – 458 17 67.

Neem contact op

Onze andere deals