MINI One Countryman limited edition

Actietarief €599,-

Heeft iemand ooit gevraagd naar uw bedrijfsauto? Juist. Natuurlijk niet. Dat gaat zeker veranderen als u in deze unieke MINI Countyman limited edition gaat rijden.  Een bijzondere auto met een verhaal dat verteld mag worden. Deze MINI staat voor Limburg, voor Limburgs ondernemerschap, vakmanschap en accent. Made in Limburg, geleased in Limburg, voor een ondernemer uit… Limburg!

Dit unieke exemplaar is voorzien van een business pakket. Dat omvat o.a. een middenarmsteun, met leer bekleed sportstuurwiel, navigatie en cruise control. Daarnaast zit u heerlijk op de comfortstoelen en blijft uw hoofd koel door de automatische airco. En die typisch Limburgse look? Die krijgt u er gratis bij! Nog meer uitstraling en herkenning? Breng uw bedrijfslogo op deze wrap aan!

Deze leaseprijs is gebaseerd op een contractduur van 48 maanden met 15.000 km per jaar. De leaseprijs is inclusief afschrijving, rente, all-riskverzekering inclusief personenongevallendekking, houderschapsbelasting, reparatie/onderhoud/banden/APK en administratiekosten.

Andere contractvoorwaarden of liever financial lease?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze andere deals