header-brandstof

blok-blauw

Brandstof

Zuidlease biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een Multi Tank Card, zodat u snel en flexibel kunt tanken.

Nationale & Internationale tankpas
Wilt u eenvoudig brandstof tanken in Nederland en/of het buitenland? De Multi Tank Card geeft u toegang tot het grootste brandstofservice netwerk in Nederland. U kunt deze Multi Tank Card indien nodig uitbreiden met de optie elektrisch laden. Met de Internationale Multi Tank Card heeft u toegang tot het grootste merkonafhankelijke tankstationnetwerk binnen Europa en de mogelijkheid om in het buitenland elektronisch af te rekenen. De pas heeft twee magneetstrips: de ene zijde (Multi Tank Card) gebruikt u binnen Nederland, de andere zijde (DKV) gebruikt u bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland. Daarnaast kan de internationale tankpas ook gebruikt worden voor het afrekenen bij tolwegen en tunnels.

Welke voordelen biedt de Multi Tank Card?

  • Aanzienlijke kostenbesparing
  • Geen risico
  • Tanken in Nederland en Europa met uw Multi Tank Card tankpas
  • Besparing op uw brandstofkosten
  • Overzichtelijke administratie

Slim tanken!
Met een Multi Tankcard via Zuidlease kunt u altijd voordeliger tanken. Hoe werkt Slim tanken? Heel eenvoudig. Op het MTc Driver Dashboard vindt u onder “Slim tanken” een overzicht bij welk station u heeft getankt, wat de laagste en de hoogste prijs in de buurt was. Zo ziet u hoeveel u had kunnen besparen op uw vorige tankbeurt én waar u de volgende keer de goedkoopste tankstations vindt.

MTc Driver Dashboard
Maak uw account aan in 3 eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Ga naar het MTc Driver Dasboard en maak een account aan.
  • Stap 2: Log in op het MTc Driver Dashboard.
  • Stap 3: Ga in het menu naar instellingen en voeg uw pas toe.

Brandstofadministratie
Zuidlease biedt door middel van de Multi Tank Card de mogelijkheid om brandstof te tanken en olieproducten te kopen. Tegelijk met de maandelijkse leasetermijn van het betreffende voertuig zal aan Lessee in rekening worden gebracht:

  • De maandelijkse vergoeding voor brandstofbeheer ter zake voor beheer, administratie en rapportage.
  • De geschatte maandelijkse kosten van brandstofverbruik, die door Zuidlease worden vastgesteld aan de hand van het gemiddelde brandstofverbruik, van het werkelijke jaarkilometrage en van de brandstofrichtprijs.

De verrekening van de totale werkelijke kosten met het totaal van de berekende voorschotten vindt per kwartaal plaats. In het maandelijkse leasetarief is een voorschot opgenomen dat gebaseerd is op het gemiddeld verbruik bij het door u opgegeven jaarkilometrage. Elk kwartaal vindt er een verrekening van de voorschotten met de werkelijke getankte liters plaats en volgt er een naheffing of een teruggave.

Wilt u ook snel, flexibel en voordeliger tanken in Nederland en/of Europa? Neem dan contact op via 046 – 458 17 67 of via cst@zuidlease.nl

Voor een overzicht van uw tankingen klik hier

Overige diensten
MultiTankcard biedt naast het bovenstaande een uit te breiden pakket aan diensten voor totale mobiliteit. Met de MTc Mobility Manager bepaalt een beheerder zelf welke opties een pashouder kan gebruiken:

Meer weten?

Ons Customer Service Team helpt u graag verder.

046 - 4581767

Bezoekadres Sittard
Industriestraat 31b
6135 KG Sittard

Bezoekadres Venlo
Parlevinkerweg 1
5928 NV Venlo

Postadres
Postbus 762
6130 AT Sittard

Contact & Service
info@zuidlease.nl
tel Sittard: 046 - 4581767
tel Venlo: 077 - 7630067
fax: 046 - 4528540