Werken bij Zuidlease

Werken bij Zuidlease betekent een baan bij een sterk groeiend en financieel solide bedrijf. Wij bieden marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de kosten voor zorgverzekering, een reiskostenregeling en stoelmassages. Daarnaast is er een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Dé sleutel naar onbezorgde mobiliteit

Met een team van ruim 30 betrokken en zelfstandige medewerkers geven wij professioneel en optimaal invulling aan de mobiliteitswensen van onze relaties. Naast de directie bestaat ons bedrijf uit een aantal teams: Business Support, Customer Service, Finance, Operations en Sales. Er is sprake van een platte organisatiestructuur waar in een informele sfeer gewerkt wordt. Wij geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid, samen maken zij onze missie “Dé sleutel naar onbezorgde mobiliteit” waar.

Onze vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Als eerste op de hoogte van onze vacatures? Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Open sollicitatie

Heeft u aantoonbare ervaring in de branche dan kunt u altijd vrijblijvend en vertrouwelijk uw interesse in een baan bij Zuidlease kenbaar maken door uw CV naar ons te mailen: vacature@zuidlease.nl